ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.
Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η επιχείρηση μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.
H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της επιχείρησης, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.
Σημείωση: H παραλαβή των προϊόντων και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Για τις αποστολές σας με βάρος έως 2 κιλά με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την Αθήνα η τιμή ανέρχεται στα 8,00 €. Για κάθε επιπλέον των 2 κιλών ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρεώση με τηλεφωνική συννενόηση και επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή ή είσπραξη.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail dragatisandreas@yahoo.com  ή τηλεφωνικά στο + 30 210 3223411.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας.

Μπορείτε να προβείτε στην εξόφληση της παραγγελίας σας στον λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR5401101030000010375314514 ή
ALPHA BANK Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR5501401570157002002009618
Αναγράφοντας στην αιτιολογία τον  κωδικό παραγγελίας και το επώνυμο ή την επωνυμία.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας στέλνοντας το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο dragatisandreas@yahoo.com
Η εκτέλεση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί εφόσον η επιχείρηση λάβει γνώση της κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας.

Β. Με Αντικαταβολή.

Γ. Με Πληρωμή στο κατάστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το egift.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dragatisandreas@yahoo.com) την υπαναχώρησή του στην Επιχείρηση και να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο , ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν η τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση , να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία η το προϊόν καθεαυτό. Σε περίπτωση που το egift.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση η την επιστροφή χρημάτων. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος η των προϊόντων προς την έδρα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε:

α) στο κατάστημα ΛΕΚΚΑ 21 Αθήνα ΤΚ 10557

β) είτε μέσω Courier ή μεταφορικής εταιρίας

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Επιχείρησης, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Επιχείρησης και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε:

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής Πώλησης κ.ο.κ.) Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και πάντα (όχι) νωρίτερα από τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών και εντός του διαστήματος των 14 ημερών από την ημέρα της επιβεβαιωμένης παραλαβής της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Επιχείρησης, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Επιχείρησης και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση στις εξής περιπτώσεις:

i. Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν ανοιχτεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας.

ii. Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα, τότε η πώληση δεν λογίζεται ως εξ αποστάσεως σύμβαση και κατά συνέπεια δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

iii. H αξία του προϊόντος είναι μικρότερη ή ίση των 30 ευρώ (άρθρο 3ι, παρ.1, ν.2251/1994)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προσοχή: Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο, παρακαλούμε να ενημερώσετε το egift.gr (+30 210 3223411) μέσα στις επόμενες 8 ώρες, ώστε να αναλάβει την ευθύνη. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Το κόστος επιστροφής βαραίνει την Επιχείρηση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά είτε επιστροφή χρημάτων προς εσάς.

Σε περίπτωση που το egift.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων.